Tony Cabana (+)

Tony Cabana is niet meer...

Tony zag het levenslicht in de Amsterdamse Jordaan. Voetbal en muziek zaten deze jongen in het bloed. Als 14-jarige deed hij zijn eerste TV-ervaring op in een kinderliedjesprogramma op de VARA. In diezelfde periode startte hij ook zijn voetbalcarri├»┬┐┬Żre, die hij moest stopzetten wegens een ongeval...

In 1987 verhuisde Tony naar Belgi├»┬┐┬Ż om zijn levensloop verder te zetten in de horeca. Hij startte er een gezellig caf├»┬┐┬Ż dat in de loop der jaren uitgroeide tot een onvergetelijke en heuse ambiance-discotheek: De "Copacabana".

In 1991 bracht hij zijn eerste single op de markt "Vandaag". Met de opvolgers "Er staat een paard in de gang", "Rooie Marie", ... werd hij de Ambiancemaker van Vlaanderen.

Tot in 2012 baatte hij een discotheek uit in het Antwerpse (Copacabana), een klassevolle taverne in Mechelen(Lord Nelson) en een loungy brasserie In Lier ('t Schoon Lier). Ondanks deze drukke bezigheden bleef de liefde voor de muziek nog steeds in zijn bloed zitten.

"Zij is de mooiste" deed het heel goed. Met "Dromen" scoorde Tony opnieuw een heuse hit. Met "Tingelingeling, het is geen weer voor een String" beleefden we ieder optreden hilarische momenten...
Tony's versie van "Ik Vlieg/Het Vliegerlied" kreeg in een mum van tijd tienduizenden kijkers op YouTube.(http://www.youtube.com/watch?v=WsRZD5JV9ic)

Tony Cabana blijven we gedenken als ├»┬┐┬Ż├»┬┐┬Żn van de GROOTSTE Ambiancemakers van de Lage Landen.
Zijn levensmotto was: "Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!"

--> Het ga je goed VRIEND...!!Bezoek ook de website van Tony Cabana (+)


Bekijk onze andere exclusieve artiesten
Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen