Tamara & Tom

Tamara & Tom groeiden beiden op in Maldegem met muziek in hun bloed.

Na een carrière als muzikant-toetsenist met zijn dansorkest besloot Tom om voor het solo-werk te gaan met talrijke LP's en een verzamel-cd als resultaat. Dit bracht hem toen tot op het podium van Tien om te Zien,

Tamara was lead-zangeres in een rock-coverband en deed koorwerk. Tijdens één van hun solo-optredens stonden ze 'toevallig' samen op de planken in de feestzaal van Tamara haar ouders, hieruit vloeide alvast hun eerste muzikaal duet.

Ze werden verliefd en al snel werd hun liefde bekroond met een huwelijk. Na de geboorte van hun dochtertje werd het even stil rond hen. Ze besloten om "quality time" te nemen om te genieten van hun nieuw samengesteld gezin.
Ondertussen bleef Tom echter muziek schrijven en werd er in de homestudio naar nieuw werk gezocht.

Toen het gemis van de fans en het podium begon op te borrelen , besloten ze om terug in de studio te duiken, beiden brachten singles uit waaronder 2 covers van Marva "Ik dans met een ander, en Eiland in groen en blauw (Tamara)" "Brandend zand (Tom)"

Sinds 2013 brengen zij samen leuke en zuiders aanstekelijke duetten, met hun eerste muzikale kindje "Ciao Ciao", (geschreven door Sabien Tiels). Kort erna volgde Dr. Amore beide singles werden vlot opgenomen bij talrijke radio en TV-stations, waaronder ook TV-programma's in Nederland.
Met de samenwerking van de Duitse producer Walter Strom kwam "Per Sempre" op de markt.

Ondertussen bouwen ze verder aan de muzikale weg met een tof HKM team !
Onder het HKM label (Hans kusters Music) komt de eerste full cd van Tamara & Tom op de markt getiteld "PASSIONEEL" met een vari√ęteit aan leuke nummers, (zoals Felicita, Ciao Ciao, Verlangen, Zomer, Wilde Zwanen en zoveel meer...) kortom nederlandstalige muziek voor iedereen.

Tamara en Tom zijn veelgevraagde gasten op allerhande feestjes, van een leuke seniorennamiddag, privéfeest, tot een bruisend avondfeest/schlagerparade, als er moet worden gefeest zijn ze er graag bij !!

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen