Jennifer Berton

De 22-jarige zangeres Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare. Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Gelukkig beschikte de jonge Jennifer al vroeg over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia.
In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken. Dit leverde haar veel werk op en ze trad op, op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer, De Romeo’s, Jan Smit en Willy Sommers.
Met de single “Wat Ik Ook Doe”, wist Jennifer veel airplay te vergaren op de Vlaamse en Nederlandse radio- en TV stations. Een vrolijke, dansbare en herkenbare single welke geproduceerd is door Manfred Jongenelis (bekend van o.a. Corry Konings, Grad Damen, André Hazes, Peter Beense, Dennie Christian e.v.a.). Insiders voorspellen een grote toekomst voor Jennifer Berton. Cannonball Media produceerde de videoclip van “Wat Ik Ook Doe”.
In 2015 deed Jennifer mee aan de Belgium Got Talent en heeft daarmee veel bekendheid verkregen in België.
In de herfst van 2015 kwam er de nieuwe (meezing-)single: "Als ik Jou niet heb"

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen