Fonny De Wulf

Componist en producer van (hoofdzakelijk) populaire muziek en soundtracks.
Quote: "Ik zou uren kunnen vertellen over wat muziek nu juist betekent voor me. Ik sta er mee op en ga er mee slapen. Muziek is mijn drug, waarvan ik een dagelijkse dosis nodig heb : het vormt de basis van het fragiele geluk, de tranen van ontroering, wanneer ik een mooie song hoor."

Geboren in een muzikaal nest wordt de muziek zijn grote passie.
De definitieve keuze viel op piano. De muziekopleiding was niet direct zijn ding ook al bekent hij zonder de steun en motivatie van zijn muziekleraars (aanvankelijk Walter Proost en later Arthur Vuye voor piano, Jenny Wieland voor notenleer) nooit bereikt zou hebben waar hij nu staat.
De producties worden steeds beïnvloed door verschillende stijlen, maar nooit vereenzelvigd met 1 bepaalde stijl. 'Eigenzinnig' en 'Zich laten leiden door de Emoties van het moment' zijn de sleutelwoorden...
Fonny De Wulf is oa. de componist van de muziek te horen in de bekende Vlaamse televisiereeksen Flikken en Windkracht 10. (Klik even op 'Bezoek ook de website van Fonny De Wulf', en bekijk/beluister 's mans (bekende) hoogtepunten)
Van Receptie tot Café-Chantant: OVERAL én ALTIJD een Succes met Klasse!Bezoek ook de website van Fonny De Wulf
Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen