Alwin

Een AMBIANCE-Bom...!!

Alwin startte al op zeer jonge leeftijd zijn muzikale carriere. Als drummer in diverse formaties met optredens in zowel binnen- als buitenland leerde hij de kneepjes van het muzikantenvak. Maar het zingen was toch zijn grote liefde.
Dit heeft hem ook doen besluiten om in 2000 solo te gaan ......en met succes!

Inmiddels heeft hij vele optredens verzorgd op de meest uiteenlopende locaties. Maar ook in de bekende badplaatsen in Spanje en Gran Canaria, Malgrat da Mar, Hotel Reymar, (Heineken Cafe Playa des Ingles) is Alwin geen onbekende meer.

Op het podium is hij pas in z'n element. De juiste keuze van de nummers en het contact met het publiek maken een optreden van Alwin tot een waar feest. Want hij heeft iets wat je niet kunt aanleren. En dat is uitstraling! Het maakt hem dan ook niet uit of hij boven op het biljart moet staan of op podia van grote zalen, hij komt overal tot zijn recht.

In de zomer van 2013 heeft Alwin uit handen van Emile Hartkamp, componist en tekstschrijver, het liedje Heerlijke Dag mogen uitbrengen, in de categorie "Meest Belovende Zomer-HIT", een onderscheiding waar Alwin tot op de dag van
vandaag nog steeds trots op is.

"De rumba Cha Cha en merenque'", een nummer waarop de voetjes van de vloer komen, heeft al behoorlijk wat positieve reacties opgeleverd in Nederland en België. In Belgie heeft zelfs dit swingende liedje op nummer 1 gestaan. Alwin is in Vlaanderen dus ook zeer regelmatig te gast.

Samen met Emile Hartkamp, wordt ondertussen hard gewerkt om een eigen repertoire op te bouwen.

De laatste jaren heeft Alwin deel uitgemaakt van de bekende Feest-Band "de Havenzangers".

Alwin wordt ook regelmatig gevraagd om radio- en lokale televisie-programma's te presenteren, wat hem ook erg goed af gaat.

Dus zoals u ziet is Alwin van alle markten thuis, zoekt u een eerlijke leuke spontane en enthousiaste zanger/presentator, pak die telefoon en maak een afspraak.

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen