Sabine

Sabine is een Zangeres uit de Kempen.
Op 12 jarige leeftijd kreeg ze de zangmicrobe te pakken, door mee te doen aan soundmixshows, karaoke-westrijden e.d. Gesteund door haar ouders trok ze van de ene zangwedstrijd naar de andere. Tijdens deze wedstrijden stond ze samen op de podia met o.a. Helmut Lotti, Luc Steeno, enz.
Op 24jarige leeftijd nam ze al haar spaarcenten bij elkaar en met de steun van haar ouders en vrienden werd haar eerste CD opgenomen.Deze kreeg de titel BROKEN DREAMS en was een groot succes. De eerste oplage was in amper twee maanden uitverkocht. Dit leverde haar o.a. optredens op voor de Nederlandse televisie, in Spanje e.d.
26 Maart 2004 gaf Sabine haar eerste CD voorstelling van de Single HIGHER, met de nummers Higher (een rocknummer met een onderliggende moderne beat) en Hear Me (een rustig nummer die haar stem perfect doet uitkomen).
Op 9 april 2011 was het haar 2de CD-voorstelling van haar eerste Full-CD UNBREAKABLE.
Deze is dan ook een prachtige Full-CD met een totaal van 12 covers en een eigen nummer, namelijk 'Broken Dreams' - inclusief de songtekst hiervan. De titel van deze Full-CD is haar dan ook op het lijf geschreven. Het is namelijk een CD waarbij Sabine zichzelf in de teksten van de liedjes kan terugvinden.
Sabine volgt graag haar gevoel en wil het maximum uit haar leven halen. Ze raadt dan ook Iedereen aan van het leven te genieten!
Want het leven is iets heel kostbaars!
Vandaar Unbreakable - Onbreekbaar

Ondertussen breidde Sabine haar muzikale kwaliteiten evenals haar repertoire uit en is ze al 16 jaar semi-professioneel bezig op de Vlaamse podia.
Van de alleroudste meezingers tot de betere zingbare dansnummers: Sabine brengt ze allemaal met een ongekende virtuositeit.
Zij kan moeiteloos volledige avonden vullen met haar muzikale talenten. Tevens treed zij regelmatig op tijdens benefietconcerten, huwelijksmissen, Artiestenparades, muziekavonden in de horeca, seniorenmiddagen, e.d.

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
Informatie & boekingen