Gabriello

Gabriello is begonnen als DJ en werkte bij diverse radiostations in België. Hij heeft zelfs het wereldrecord DJ op zijn naam staan en heeft een vermelding in het Guinness Book of Records.

De eerste single nam Gabriello samen op met Luc Smets bekend van The Pebbles en Dream Express. Dit was een Nederlandstalige vertaling van het nummer “Mandy” van Barry Manilow.

Door het uitwijken naar de Dominicaanse Republiek kwam de zanger in aanraking met de Spaanse taal. Dit resulteerde in het Spaanstalige nummer “Cubanita.”

In 2011 kwam het eerste album uit van de Vlaamse zanger. De cd “Solo Para Ti” bevat Nederlandse nummers vertaald in het Spaans.

Sinds 2012 heeft Gabriello diverse Hits gescoord in Nederland! De singles “Ik had je lief”, “Que Sera”, “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” stonden hoog genoteerd in de Nederlandstalige Top 30, De Sterren.nl Top 20 en in de landelijke Single Top 100. Daarnaast ontving Gabriello voor de singles “Que Sera” en “Waterkant” een Gouden Award (= verkoop van meer dan 10.000 singles!). De singles van Gabriello zijn voor een groot gedeelte opgenomen in Dublin (Ierland), in samenwerking met Top-Producers/Arrangeurs Alain Verresen en Fonny De Wulf...

Op het podium zingt Gabriello, naast zijn eigen Hits, grote Nederlandstalige Hits van o.a. Guus Meeuwis, Xander de Buisonjé en Marco Borsato. Maar ook het nummer “Zij gelooft in mij” van André Hazes zit in zijn repertoire. Daarnaast brengt Gabriello ook Engelstalige songs van o.a. Rene Froger en Engelbert Humperdinck. Heeft u een Ierse Pub? Ook dan is Gabriello een echte aanrader... De Vlaamse zanger brengt immers ook Irish Folk Music. Verder zingt Gabriello op verzoek ook in het Spaans. Hij is een echte allrounder.

Gabriello zal in 2013 een Concert-Tounee (6x) verzorgen doorheen Nederland.

Bekijk en beluister 'Que Sera' via http://www.youtube.com/watch?v=kVG1gdez67kBezoek ook de website van Gabriello


Bekijk onze andere exclusieve artiesten
Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen