Nils

Wie is “Nils” ?
Nils zag het levenslicht op 27 april 1984 in Menen.
Nog nooit van Nils gehoord? Toch was Nils reeds bij u in de huiskamer … het mysterie? Nils leende niet alleen z’n stem aan tal van radio-reclamespots, maar verzorgde ook presentatiewerk op een radiostation alsook op verschillende evenementen. Creativiteit bezorgde hem de inspiratie voor het schrijven van nummers voor anderen.
Nieuw, jong en bruisend van energie, met passie voor het Nederlandstalige levenslied geeft hij de Schlager een nieuwe boost!
Eigen nummers en afwisselend met bestaande nummers, met de eigen sound van Nils brengen de polonaise op gang !
Nils werd professioneel ondersteund én begeleid! Zo werd voor de productie van de nummers oa. beroep gedaan op Peter Keereman (Sha-Na, Corina, Laura Lynn, Bart Kaël, enz) en Aldo Verbeeck.
Op 22 maart 2010 stelde Nils met trots z’n eerste schijfje voor aan de pers.
Na zijn tv-debuut in ‘Komen eten' (VT4), Peter Live (één), Man bijt hond (één), De Stip (VTM) en Huizenjacht (2012) begint voor Nils de bal echt nog sneller te rollen en is Nils steeds meer-en-meer te zien op de Vlaamse podia, waar hij zich echt thuis voelt…
In 2012 moest het ervan van komen... Nils heeft gekozen voor een uniek duet, met een rasechte entertainer, YVES SEGERS !!!!
'Te quiero mas' ... een nummer geschreven door Nils !

--> NILS = AMBIO met een GLIMLACH

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen