De Alpenzusjes

Nadat de originele Alpenzusjes het stokje hadden overgedragen aan Chantal en Apolonia is de Alpen-Expres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee 'nieuwe' Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding.

De agenda raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn.

Hun hits: 'Naar voren, naar Achter'(uitgebracht in 2011) maar tot op de dag van vandaag 1 van de meestgedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de 'Jungledans' en voor Karnaval 2012 werd de single 'Hutje op de Hei uitgebracht. Ook deze single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens de carnaval!

Begin 2013 komen de meiden met een Dijk van een nummer... 'Kontebonke' bracht Feestend Nederland in beweging! Met dit liedje andere mogen er andere lichaamsdelen dan gebruikelijk worden geschud...!!

De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen de zaal gegarandeerd aan de gang! Zing mee met de hits, want... waar De Alpenzusjes komen wordt het een FEEST om van te dromen!

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen