Luigi Catalano

Luigi is een Entertainer "Pur Sang" met Italiaanse roots.

Zijn grootste kwaliteit is een breed repertoire waarmee hij jong en oud verrast.
Luigi brengt zowel "Dance", eigen nummers als recente "Radiomuziek" en de betere Hits van de jaren 80 en 90. Uiteraard ook heel veel Italiaanse Evergreens…

Met z'n onafscheidelijke gitaar palmt hij in een mum van tijd z'n Publiek in!

Door zijn veelzijdigheid is Luigi OVERAL "inzetbaar"...: Party, Bedrijfs-Feest, Receptie,... Met een steeds wisselende playlist is Luigi "de Juiste Entertainer op de Juiste plaats"!

Met z'n vaste "Sidekick" Ramona Korber vormt Luigi het Duo "New-X". Ramona maakte deel uit van de Dance-formatie “Red Carpet” die met het nummer "Alright" hoog scoorde in de Amerikaanse Dance-Chart in 2006. Dit nummer kwam uit in 32 landen en is nog steeds een hype is in grote mega discotheken. Zelfs Tiesto wist hier een track van te maken voor op een van zijn verzamel-album's! Dit alles zorgde ook voor een aantal optredens in de New Yorkse Clubs. In 2008 is dit ook nog eens gecoverd geweest door “James Doman”.

Hierdoor kregen Luigi en Ramona een tal van aanbiedingen om diverse Clubtracks in te zingen. “Peter Luts” stelde voor om samen een nummer "What a feeling" te maken. Deze single stond 8 weken lang op nr 1 in the "Billboards Airplay Charts USA"...!

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
Informatie & boekingen