Sugarfree

Gildy Florus(22) & Nathalie Prins(22) scoren in 2011 met "Sugarfree" hun eerst hit in Vlaanderen met het liedje "De Wind fluistert jouw Naam".
Beide tekenden een contract bij "Universal-Music" en traden in april 2011 voor de eerste keer op als "Supertip" in Anne's Vlaamse 10 op VTM.

Hun single is regelmatig te horen op diverse radiozenders o.a. Radio2, waar ze in de zomer van 2011 genomineerd werden voor "Zomerhit 2011" (beste doorbraak & Zomerhit).

Ze stonden met hun eerste single 7 weken (mei/juni 2011) in de Radio2 Top 30 en stonden maar liefst 19 weken in de Vlaamse Top 10 (4 weken op nr 1).
Opnieuw als "Supertip" in Anne's Vlaamse 10 op VTM, stelden ze in oktober 2011 hun single "Volg je Hart" aan het publiek voor.
Deze single stond uiteindelijk 6 weken in de Vlaamse Ultratop 10 en 1 week in de Ultratop 50.

De clip van "Volg je Hart" eindigde als populairste clip (2011) op de 1e plaats in de "Clip Top 50" bij Ment-TV.

Om te schitteren tijdens hun live optredens namen ze ondertussen ook heel wat bekende ambiancenummers op: Zo werden o.a. "Kom van dat dak af" en "Zeg es Meisje" in een nieuw verrassend en modern kleedje gestoken en brengen ze een unieke Boney M-medley.

Vanaf 9 maart 2012 waren de meisjes 9 weken met een eigen Sugarfree docu-serie te zien op Ment-TV (Ook te koop op DVD).

Vanaf oktober 2012 is de Sugarfree docu-serie ook wekelijks te zien via TV-Limburg(Nl).

Alle hits staan op hun succesvolle albums "Fantasie"(2013) en "Samen sterk"(2015).
Tijdens een gevarieerd ambiance optreden brengen de meisjes diverse bekende feestmedleys, aangevuld met hun singles o.a. "Zeg 'ns Jongen", “Geef Er ’n Lap Op”, "Macarena", “Comment Ca Va” en “Kom Van Dat Dak Af”.
“Sugarfree” beschikt over een enorme aanhang trouwe fans en een optreden is geschikt voor alle feesten, schlagerfestivals en seniorenshows

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen