Roofvogel-Show

Er was eens een DROOM...

...zo is het bij Werner ook allemaal begonnen. Al van jongs af had Werner veel interesse in roofvogels. De dieren fascineerden hem zeer erg, maar niets had toen kunnen vermoeden dat deze interesse zou uitgroeien tot wat het nu is. Het bleef (voorlopig) bij het bewonderen van deze dieren en het bezoeken van shows.

De fascinatie in de dieren groeide wel enorm en Werner begon stilletjes aan te dromen van zijn eigen roofvogels en het halen van een diploma "Valkenier". Toen hij een hele tijd geleden twee kuikens van een kerkuil op de kop kon tikken, twijfelde Werner geen minuut...: DIT was zijn kans om z'n interesses en dromen ook tot werkelijkheid te maken!
Werner volgde een opleiding tot valkenier en begon als hobby met de uilen te trainen.
De fascinatie in roofvogels bleef nadien alleen maar toenemen, zowel bij hemzelf als bij z'n vrouw Cindy en de kinderen.

De twee kerkuilen bleven niet lang alleen... ze hebben ondertussen al enkele roofvogels meer in hun bezit.

Werner & Cindy trainen deze dieren elke dag en Werner volgt nog steeds bijscholingen om zijn kunde als valkenier bij te schaven. Natuurlijk is het voor hen al meer dan een hobby geworden...

Valkenier zijn en deze dieren verzorgen en trainen is echter een plezier geworden, waar ze met het hele gezin enorm van kunnen genieten.
Daaruit is dan ook de gedachte gegroeid om dit "entertainment" niet alleen tot henzelf te beperken, maar ook anderen mee te laten genieten van dit alles.

Vandaar het ontstaan van de Valkerij met Roofvogels.

Werner & Cindy stellen zich ter beschikking voor volgende zaken:

- Communnie-Feesten,
- Personeels-Feesten,
- Aanvliegen van Trouwringen,
- Stand bij Beurzen,
- Evenementen opfleuren
- ...

--> Doe eens anders dan de anderen op Uw Feest of op Uw Evenement: SUCCES verzekerd...!!

Deze Show kan zowél BINNEN (Tent, Zaal, ...) als BUITEN (Plein, Tuin, ...)

Suggesties of vragen steeds welkom.

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
Informatie & boekingen