Close Magic-Man

Betoverend - Fascinerend - Indrukwekkend...!!

Een show vol magie en illusionisme, waarbij het publiek wordt meegenomen in een wereld vol avontuur en van begin tot einde betrokken wordt

Sinds het krijgen van zijn eerste toverdoos voor zijn 6de verjaardag, is Jéjé Magic bezeten door de magie-microbe. Wat eerst een banaal cadeautje leek is heden uitgegroeid tot een levenslange fascinatie voor de kunst van de magie, illusionisme en mentalisme.
Eerst een leuke hobby, nu een passie waar Magic-Man zijn (bij)beroep van heeft gemaakt.
Over de jaren heen is het van 'trucjes uitvoeren' voor familie op feestjes en het oppervlakkig bezig zijn met basic magic, ge√ęvolueerd naar het professioneel aanbieden van 'Magical Entertainement' op maat van de klant. Dit alles mede door het groeiende succes en de interesse in zijn omgeving alsook door zijn talent en onontbeerlijke 'fingerspitzengef√ľl'.
Naast het optreden voor allerhande feesten zoals bruiloften, recepties, diners, communies, verjaardagen, bedrijfsfeestjes, buurtfeesten, ed meer heeft Magic-Man tevens allerhande evenementen op zijn palmares staan. Woestijnvis, Ketnet, Philip Geubels, leadzanger Charles van 'The Magical Flying Thunderbirds', Carré en tal van Charity-Events zijn slechts enkele van zijn klanten.

Magic-Man staat garant voor een betoverende show waar close-up magic, mentalisme en illusionisme zijn specialiteit zijn.

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen