Gebroeders KO

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de "Gebroeders Ko".

Met hun zelf geschreven nummers staan zij al jaren aan de Top in Nederland.
'Leuke gezellige muziek maken' is hun motto! "Gebroeders Ko-Muziek" is voor Alle leeftijden !!

Ton en Gerard Koopmans wonnen op 11 november 1997 de verkiezing van het carnavalsnummer in Raamsdonksveer waarmee zij een begin maakten met hun carrière.
Ton en Gerard werkten beide in de bouw en daar werden ook hun eerste teksten gemaakt en liedjes meegezongen door de bouwvakkers.
Na een bescheiden hitje met het nummer “De Boswandeling” was het met de single “Ik heb een toeter op m’n waterscooter “ prijs en scoorde de Gebroeders Ko een vette hit in Nederland en vakantie-vierend Europa. Zo kregen ze (eindelijk) landelijke bekendheid.

Daarna volgden 35 Top 100 Hits !!
Een greep: Boswandeling, Ik heb een toeter op m’n waterscooter, Tuut tuut tuut wij springen parachute, Tringeling, Zonnebril, Muggen hier muggen daar, Vraag uw eekhoorn waarom, Jammie jammie, Trampoline, Sinterklaas disco, Daar wordt ik niet vrolijk van, Broodje frikandel, Boten anna, Sinterklaasboot, Wij doen het licht wel uit, Roekoekoe, Zwaai maar dag sinterklaasje, Duiken in de zee, Wienerschnitzel, Vreemdgaan doet iedereen, Schatje mag ik je foto, De Knippieten, Nie Prate Nie & Nie Zinge Nie, Wil jij wat van mij drinken, Vuvuzela, Groene Stroomboot, Geef Mij De Sleutel Van Jouw Voordeur, Helikopter,
Doe De Daeloring, Helikopter Karnavalesk, Wunderbar, Vandaag gaat het gebeuren, Alleen maar schoenen aan, Sinterklaas in een raket, Eén Bitterbal, Oranje Springt, Toeter op m'n waterscooter 2012

* In 2004 , 2005, 2007,2008 en 2009 zijn zij verkozen tot 'Beste Party-Act van Nederland'.
* In 2006 werd "Boten Anna" verkozen tot beste Party-single !!
* In 2005 ,2006 , 2007, 2008 en 2009 Ontvingen zij telkens de populariteits-Award voor 'Populairste Feest-Act Van Nederland' !!
* In 2007 waren zij met meer dan 300 optredens de meest geboekte feestact van Nederland !!
* In 2010 Henk Geels 'Populariteits-Award Decennium Feestact 2001/2010'(= meest succesvolle Feest-Act)
* In 2011 'GOUDEN PEPERNOOT' voor "Sinterklaas In Een Raket".

Bekijk alle artiesten