Rudy Jones

Rudy Jones is geboren als Rudy Verbeke op 7 juli 1965 in Kruibeke en is nu woonachtig te Zwijndrecht. Als kleine jongen was Rudy al volop bezig met muziek. Samen met zijn broer Roland begon hij reeds op negenjarige leeftijd een orkestje...! Als duo « The Brothers » hebben ze drie singles gemaakt. Rudy was zanger en drummer. Hij werd toen het « Vlaamse Heintje » genoemd.

Rudy heeft ook regelmatig met succes deelgenomen aan verschillende soundmix-wedstrijden met het liedje « Kom terug » van Pascal Laurent. In 1994 nam hij ook deel aan de VTM-Soundmixshow met het liedje « Bright Eyes » van Art Garfunkel.

Onder de artiestennaam Rudy Jones heeft hij al een single « Weekend » en een CD met vier Engelstalige liedjes op de markt gebracht. Eind januari 2001 heeft hij een Nederlandstalige full-CD « Vrij en bij jou zijn » uitgebracht. Rudy zingt ook Engelstalige covers van o.a. Tom Jones, Malcolm Roberts, Frank Sinatra, René Froger, Elvis Presley, … en enkele Franstalige liedjes. Met zijn single "You never walk alone", schuimde Rudy Jones met veel succes diverse stadions af.

Ondertussen zijn er reeds een 5-tal Full-CD's opgenomen... Als vaste Ambiance-waarde heeft Rudy Jones intussen méér dan zijn plaats verdiend én veroverd in het Vlaamse Showbizz-land...

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen