Kevin Kenzo

Kevin Kenzo is geboren op 8 juli 1969 te Oudenaarde. Het muzikaal talent kwam al vlug tevoorschijn. Hij studeerde muziekschool in de stedelijke Academie te Ronse. Op 20 jarige leeftijd kreeg hij alvast de zangmicrobe te pakken.

Hij toerde rond met z'n Disco-bar en plots kreeg alles een stroomversnelling. Om meer erkenning te krijgen nam hij deel aan een zangwedstrijd in het Casino te Knokke waar hij erkend werd als beste Hazes-imitator van België. Toen wist hij dat hij ANDRE HAZES kón imiteren...

Verder nam hij deel aan de VTM SoundmixShow van 1999 waar hij het liedje "'t laatste rondje" bracht en met veel lof beoordeeld werd door de jury.

Kevin Kenzo heeft zijn eigen uitgebreid repertoire die hij op een aangename manier op het podium brengt. Hij heeft een CD uitgebracht " DE VLIEGER," een arrangement van Fred Becky. Kevin trad op in tal van TV programma's zoals VTM-Soundmixshow, Man bijt hond, Freeky Frank-Show Jim-TV, Vara Laat, Pop-Idool 2003.

2006
Kevin Kenzo gaat live toeren, samen met het Vlaamse showorkest 'The Wigs'. Kevin wou al lang met een showband optreden en die droom werd werkelijkheid. Samen met The Wigs brengt hij de bekendste hits van Hazes weer tot leven. "Wij hebben elkaar ontmoet in Nederland...het klikte meteen. Bovendien is The Wigs een echte allround partyband, loltrappers, maar ook ernstig tijdens de gevoelige liedjes. Iets wat ik op mijn concerten nodig had! Daarbij mag ik niet vergeten dat het supermuzikanten zijn."
Ook Kevins echtgenote Djuna is bij het concert betrokken. Samen met haar echtgenoot zingt ze mooie duetten zoals "Sorry" van André.

2010
Sinds 19 april 2010 zijn Kevin Kenzo en Djuna ambassadeurs van BLID (Organisatie voor Dierenwelzijn)

2011
Is het jaar van de Schlagerfestivals ,waar Kevin Kenzo een graag geziene artiest is.Hij kan dan ook het publiek volledig uit de bol laten gaan,met de beste songs van André Hazes

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
Informatie & boekingen