Trisha

TRISHA werd geboren te Turnhout op 15 maart 1983 onder het sterrenbeeld 'Vissen'.

Ze groeide op met muziek van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Will Tura, Salim Seghers, Paul Severs, Mieke, Dana Winner, e.a.
Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en vaak stond ze op het podium om nummers te vertolken van o.a. Sha-Na, Def Dames Dope en Shania Twain. Toen ze 18 werd, was het tijd voor het grotere werk. Ze startte met deelnames aan diverse Miss- en Fashionverkiezingen. Ze deed hier heel wat podiumervaring op en haar geliefkoosde proef was steeds 'de Persoonlijke Act' waar zij uiteraard telkens koos voor het live-zingen van 1 van haar favoriete songs. In 2004 werd ze verkozen tot 'Miss Mol' en later datzelfde jaar tot tweede eredame 'Miss Mannequin BeNeLux'. Twee jaar later werd ze 'Junior Fashion Model 2006'.
Patricia nam ook deel aan diverse zangwedstrijden, volgde prive-zanglessen en twee jaar muziekles.
Het was augustus 2009 toen de naam 'Trisha' voor het eerst de pers haalde en dit bij de lancering van haar eerste single 'Bij jou zijn'. Trisha pakte ze uit met een autobiografisch nummer. In augustus 2010 stelde Trisha in Bobbejaanland haar tweede single voor, die twee nummers telde 'Ik doe wat ik wil' en 'In je blauwe ogen'. Op de Anne-familiedag mocht zij er tussen de grote artiesten staan. 'Ik doe wat ik wil' was een echt feestnummer met een hoog schlagergehalte. Eind november 2010 zou ze haar derde single 'Een feestje bouwen' uitbrengen en dit op de melodie van 'Les filles de tous les Pays' van Linda de Suza. De single werd reeds opgenomen in augustus, maar werd opgespaard om uit te brengen tijdens de eindejaarsperiode. Het lot besliste er anders over, want op dezelfde melodie verscheen 'Een wonder van een vrouw' van Willy Sommers. Zodoende besliste Trisha wijselijk om de single niet op de markt te brengen, maar ze zingt het succesvolle nummer wel tijdens haar optredens.
Eind januari 2011 is haar derde single een feit: 'Als je niet doet wat ik je vraag', een echte meezinger.
Voor het eerst nam ze ook een kwaliteitsvolle videoclip op die het visitekaartje van haar single moet zijn.

In oktober 2011 blikt Trisha tevreden terug op een superdrukke zomer met heel veel optredens in gans Vlaanderen. Niet alleen haar zwangerschap maakt haar gelukkig, want haar buikgevoel gaat verder.
Haar muzikale carrière zat duidelijk in de lift en ze was druk bezig met de afwerking van haar debuutalbum met 7 nieuwe Nederlandstalige nummers, naast haar 5 reeds eerder uitgebrachte songs. Een voorsmaakje kwam er met de nieuwe single 'Aan jou wil ik mijn liefde geven' op de tonen van de bekende hit 'Rose Garden' van Lynn Anderson uit 1970. Het nummer werd in een leuk nieuw poppy-jasje gestoken waar je moeilijk kunt bij stil blijven staan. Er werd tevens een leuke videoclip bij dit nummer gemaakt.

Op 21 november 2011 wordt haar eerste full-cd 'In blijde verwachting' boven de doopvont gehouden in aanwezigheid van de nationale pers en heel wat collega's-artiesten. Ze krijgt heel wat positieve respons op de kwaliteit van het album en de mooie nummers die ze vertolkt.
Op 20 maart 2012 werd Trisha haar eerste dochtertje Axelle geboren, maar na een kort zwangerschapsverlof was ze snel overal terug te zien op de podia in Vlaanderen.

2015: nieuwe look en knappe meezinger Kissy, Kissy

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen