Davy Gilles

Davy Gilles heeft zich ongetwijfeld opgewerkt tot één van Vlaanderens grootste zangtalenten. Een jongeman die zich perfect weet aan te passen aan het publiek waarvoor hij zingt. Davy zong al verschillende radio 2 hitjes bij elkaar en was hiermee steeds te bewonderen in verschillende radio en tv programma’s.
Ieder moment, Niet denken maar doen , Altijd weer thuis, Zelfs je naam is mooi en Laat me nooit meer gaan zijn maar enkele pareltjes uit zijn prachtalbum Samen Sterker.

Davy speelde hoofdrollen in de musicals Doornroosje , Romeo en Julia,Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease.
Als tv acteur speelde hij o.a. in Familie en Wittekerke en gastrollen in tal van al andere tv series.

Davy Gilles’ grootste passie blijft zingen en het publiek entertainen en dat bewijst hij niet alleen solo op het podium maar ook o.a. samen met zijn collega’s van De Romeo’s. Met Viva De Romeo’s scoorde deze 3 vrienden hun eerste nr 1 hit in en mochten ze een eerste gouden plaat ontvangen voor hun nederlandstalig debuutalbum De Romeo’s in’t wit. De Romeo's zijn volop bezig met de opnames van hun 2de nederlandstalige album dat begin juni 2012 verschijnt.
Sinds kort staan ook Sasha&Davy op de Vlaamse kaart en scoorde Davy met zijn vrouw Sasha een eerste hitje met Mamma Maria en een eerste Nr. 1 hit met Een Mooie Dag/Heeja Hallowa . Ook de titelsong Onafscheidelijk van hun gelijknamige eerste album was een nummer 2 in de vlaamse top 10.
Dit totale duet-Album "Onafscheidelijk" doet het zeer goed in de Vlaamse Ultratop en ook de videoclips van Sasha&Davy worden erg gesmaakt door het Vlaamse publiek. Davy was ook helemaal betrokken bij de realisatie van dit album,niet alleen als componist maar ook als mede-producer.
Of je Davy Gilles nu solo boekt, als Sasha&Davy of met De Romeo’s:
1 ding staat vast: Het is altijd leuk en een absolute aanrader!

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
Informatie & boekingen