Frank Galan

Frank Galan werd ontdekt in 1994 tijdens de ├»┬┐┬ŻSoundmixshow├»┬┐┬Ż in Belgi├»┬┐┬Ż. Gedreven door de Spaanse muziek, zette hij een prachtige Julio Iglesias imitatie neer en werd prompt tweede. Belgi├»┬┐┬Ż en Nederland, maar ook de Duitstalige landen vielen voor de charmes van deze opvallende verschijning. Mede door zijn professionele, joviale opstelling, zijn fans en publiek die hij naar waarde weet te schatten, doet hij menig hart ontroeren.

Spanje en Frank Galan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn romantische stem, lijkt onwaarachtig goed op deze van Julio Iglesias z├»┬┐┬Żlf ! De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat Frank Galan een zeer geliefd artiest is op alle mogelijke evenementen in binnen en buitenland.

Zijn debuut begon met de Soundmixshow in 1994 ! De tweede plaats betekende voor Frank het begin van een glansrijke carriere. De hitsingle ├»┬┐┬ŻEl Bandido├»┬┐┬Ż (1995) bestormde meteen de hitlijsten in Nederland. Ook de opvolger ├»┬┐┬ŻMaria, Reina del Mar├»┬┐┬Ż stond gelijktijdig in de Nederlandse Top 10.

Na zijn Spaanstalige debuutalbum ├»┬┐┬ŻPasiones├»┬┐┬Ż verraste Frank Galan menig publiek door zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. Meer dan 15 jaar later mag hij zich rekenen tot de absolute top in het artiestencircuit.

Laat u verrassen door dit talent. Een absolute meerwaarde voor uw idee├»┬┐┬Żnbus. Frank Galan : een warme persoonlijkheid met ├»┬┐┬Żklasse├»┬┐┬Ż en grote ├»┬┐┬Żsympathie├»┬┐┬Ż !

Frank Galan beheerst een vijftalig r├»┬┐┬Żpertoire (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans). Mede door zijn studies vertaler-tolk, en zijn lange verblijf in Spanje, vertolkt deze artiest allerhande songs gaande van Neil Diamond, Jacques Brel, Roy Black tot Julio Iglesias. Eveneens mooie Nederlandstalige songs in een Spaans jasje hebben een ├»┬┐┬Żexclusief├»┬┐┬Ż effect.ImageZo behoort ├»┬┐┬ŻHemelsblauw├»┬┐┬Ż, in het Spaans geschreven door Frank Galan, tot een ├»┬┐┬Żklassieker├»┬┐┬Ż.

Frank Galan is een veelgevraagde artiest tijdens bedrijfsfeesten, gala-diners, bruiloften, open-air events, seniorenhappenings,etc. Kwaliteit en klasse zijn voor Frank Galan d├»┬┐┬Ż steunpilaren van een geslaagd optreden. Frank Galan staat reeds meer dan 15 jaar full-time op de planken en is een all-round (5-talig) ervaren artiest.

Het buitenland omarmt Frank met open armen. Reeds 3 jaar toerde hij succesvol door alle Duitse steden en theaters. Meer dan 200 Duitse concerten werden afgewerkt en wordt zijn muziek (een mix van Spaans/Duits) enorm gesmaakt!
Het ├»┬┐┬ŻJulio Iglesias├»┬┐┬Ż sfeertje scoort immers immens goed bij het internationale publiek.

Bekijk alle artiesten
 
  
 
  
 
  
Informatie & boekingen