Swoop

Filip D'haeze kennen we vooral van de jongensgroep En Zo. Hij was 6 jaar lang de leadzanger en gezicht van deze ambianceband.

Na En Zo konden we hem ook zien in "Familie en de musical "Romeo & Julia". Op dit moment is hij ook nog steeds het gezicht en entertainer van dienst bij het "Adrivalan Orchestra". Onlangs nog te zien op de Duitse t.v. en terug te zien in Duitsland midden augustus. In de zomer van 2001 begon hij met een nieuwe formatie: SWOOP. Filip koos resoluut voor de ambiance-stijl, iets waar hij al altijd in uitblonk.

Na mannelijke collega's, doet hij nu beroep op 4 leuke meisjes om het visueel aantrekkelijk te maken. Filip kennende is hij daar niet rouwig om. SWOOP bracht tot nu toe 4 singles uit met als bekendste hit: "Country Roads". In het voorjaar van 2002 stonden ze maar liefst 10 weken in de Ultratop met deze song. Iets wat tegenwoordig een succes is voor Belgische artiesten.

De andere singles van SWOOP zijn: "Una Paloma Blanca", "Speedy Gonzales" en de originele latin-pop-song "She Looks So Sexy". In de zomer van 2003 brengt hij een herwerking op de markt van een nummer van Vader Abraham "in het kleine cafe aan de haven".

2012: 11 jaar SWOOP
Alle grootste Hits worden uitgebracht in een schitterende AMBIO-Full-CD. De groep BLIJFT een van Vlaanderens grootste Ambiance-Makers...!!

Bekijk alle artiesten