Hou het GEZOND in 2013...!!

06-01-2013

Langs deze weg wens ik IEDER√Č√ČN een hele goede gezondheid voor 2013...!! I√©der√©√©n bedankt voor de warme genegenheid die ik mocht ondervinden bij de optredens gedurende het voorbije jaar.
Het doet me deugd dat de Organisatoren en het Publiek me nog niet vergeten zijn na 45 jaar carrière... Het hoogtepunt in 2012 was de uitnodiging op het Schlager-Festival te Hasselt: 5 x 12.000 méézingende liefhebbers van de Vlaamse Schlager. Dit was voor mij een kippevel-moment zonder voorgaande...!
Het 2de speciale moment in 2012 was voor mij het betrekken van mijn nieuwe, aangepaste woonst: 'de Regenboog' in Zwijndrecht. Als MS-rolstoelgebruikster heb ik hier alles rondom mij: het juiste comfort en de perfekte begeleiding en verzorging!
Ondanks het feit dat ik 'zittend' door het leven moet gaan, zal ik BLIJVEN optreden zolang de gezondheid het toelaat! Moge het jullie ALLEMAAL héél goed gaan in 2013! Hopelijk tot snel 'ergens in Vlaanderen', met of zonder m'n trouwe pianist Ronny Marino...!?!

***
  


Terug naar nieuwsberichten

Optredens


Meer optredens  


Verrassend Anders
Het nieuwe album 'Verrassend Anders' van Samantha is vanaf nu verkrijgbaar. Neem een kijkje bij discografie om te tracklist te bekijken of contacteer ons om een exemplaar te bestellen.