Re√ľnie SAMANTHA met haar 1ste Orkest

17-12-2012

Wat een verrassing voor Samantha... Bij het optreden voor "Ziekenzorg Haaltert" op 17/12/12 daagden 3 van Samantha's vroegere muzikanten op!

Na 30 jaar zagen ze mekaar terug... Er werden anekdotes opgehaald en hoogtepunten hérbeleefd. Met dit orkest reisde Samantha immers door héél Vlaanderen en Nederland in 'de goeie, oude tijd van toen'.

Samen met haar huidige pianist Ronny Marino werd er ook uitgebreid gediscussieerd over de evolutie van de muziek en de manier van optreden. Conclusie: vroeger was 'de metier' toch wel harder: men moest méér sleuren met installaties en men moest langer presteren voor minder geld. Het orkest moest vroeger immers de hele avond verzorgen: men was geboekt als 'BAL-orkest'.

Enkele weken terug ontmoette Samantha reeds de overige 2 ex-orkestleden.

Er zijn 'Heilige beloftes' gemaakt om mekaar op regelmatige basis terug te zien. De tijd was immers té kort om de vele herinneringen uitgebreid op te halen.

***
  
***
  
***
  


Terug naar nieuwsberichten

Optredens


Meer optredens  


Verrassend Anders
Het nieuwe album 'Verrassend Anders' van Samantha is vanaf nu verkrijgbaar. Neem een kijkje bij discografie om te tracklist te bekijken of contacteer ons om een exemplaar te bestellen.