jovally

nieuw album

‘Op het lijf geschreven’ van Jo Vally (+ video)

12 feb , 2015  

Met ‘Een plek voor jou vannacht’ leverde Jo Vally een gesmaakt voorsmaakje af van zijn nieuwe album. Na ‘Jo Vally zingt country’ wil hij het genre trouw blijven, maar kiest er nu resoluut voor om even geen covers meer uit te brengen. Hij liet zich daarom omringen door vakmensen zoals Bart Herman en gitarist/producer Marty Townsend. Het resultaat is het nieuwe album ‘Op het lijf geschreven’ dat Jo bestempelt als zijn ‘gezongen biografie’ noemt. Binnenkort verschijnt de nieuwe single ‘Dag, vrouw van mij’, vanaf 13 februari is het volledige album beschikbaar.

BELUISTER OF DOWNLOADOne Response

  1. Chantal zegt:

    De singel ‘dag vrouw van mij” is in ieder geval lachwekkend wetende met wie hij reeds allemaal geflirt heeft. Ocharme die Marcella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *