Buy Paxil Line Much Allegra D Can Buy Compazine 25 Mg Tablets Kegunaan Salep Chloramphenicol Nootropil Piracetam 800 Mg

nieuwe single

‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline)’

11 dec , 2018  

Polonaisekoning en ambiancemaker Steve Tielens is niet vies van een stunt. Zo was het al eens “Couckenbak” met zijn duet met Mark Coucke en lanceerde hij eind april van dit jaar nog een veelbesproken ‘Voetballied’ samen met Pink Ambition-ster en fashionista Jill De Greef. Voor zijn nieuwe single ‘Hé Jacqueline (waar is de vaseline)’ kan Steve wederom rekenen op een opmerkelijk hulpmiddel. Niemand minder dan Zuster Vaseline, de mondige moeder overste die in het verleden furore maakte in oa HT&D, gaat met hem het duet aan in deze onvervalste oorwurm en instant carnavalskraker. De samenwerking tussen beiden liep alleszins gesmeerd, wat ook te zien is in de leuke bijhorende clip.
BEKIJK DE VIDEOCLIP

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *