Purchase Bactrim Online From Us Generic Celexa Pills Ashwagandha Plant Sale Arthritis Herbal Pills Safe Buy Cheap Generic Confido

nieuwe single

‘Hier niet ver vandaan’ van Udo

9 nov , 2018  

‘Hier Niet Ver Vandaan’ is een song over liefde en verbondenheid. Gelovig of niet, Kerst is een mooie periode waar mensen elkaar (terug)vinden en waarin meningsverschillen worden bijgelegd en strijdbijlen worden begraven. Deze single is een eerste song uit het album ‘Kerst’ dat Udo op 23 november uitbrengt. Het wordt een CD met 13 wondermooie Nederlandstalige nummers, van bewerkingen van de grootste klassiekers tot sfeervolle nieuwe songs, dit alles met een vleugje kerstmagie.

BELUISTER EEN FRAGMENT

bestel,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *