Kamagra Tablets Sale Can You Buy Abilify Canada Premarin 0 625mg Buy Paxil On Line Lasix For Sale

nieuwe single

‘Mijn les geleerd’ van Jo Vally

7 nov , 2018  

Begin oktober nog gaf Jo Vally de aftrap van z’n feestjaar ’40 Jaar Jo Vally’ met een wervelend concert in Kursaal Oostende waarvoor hij begeleid werd door een 25-koppig pop-symfonisch orkest. Ter ere van Jo’s 40-jarige carrière verscheen zopas ook een luxeverzamelbox ’40 Jaar Jo Vally – De 100 Allerbeste’. Op de tracklisting natuurlijk alle grote hits maar ook vergeten pareltjes én een paar gloednieuwe songs. Eén ervan, het mooie ‘Mijn Les Geleerd’ werd geschreven door collega en vriend Bart Herman en verschijnt nieuwe single.

BELUISTER EEN FRAGMENT

bestel,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *