Accutane To Buy Online Buy Propecia Online Where Can I Buy Diflucan Online Buy Lumigan Latisse Online Arava Border Control

nieuwe single

‘Juf Sarah’ van Sammy Moore (+ video)

26 okt , 2018  

Sammy Moore, de populaire zanger uit Rotselaar, maakt zich op voor drukke en spannende maanden. Op 7 december komt zijn eerste officiële album ‘Mijn eigen weg’ uit, dat hij een dag later live zal voorstellen met een groot concert. Als voorloper van dat album is er alvast de nieuwe single ‘Juf Sarah’. Een nummer waarin Sammy terugblikt op zijn schooltijd en zijn eerste, prille verliefdheid op zijn lerares. In de bijhorende clip wordt de rol van Sammy’s juf Sarah trouwens met glans vertolkt door Eveline Cannoot.

DOWNLOAD ‘JUF SARAH’

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *