Dulcolax Bisacodyl 5 Mg Bijsluiter Buy Nizoral Amazon Prilosec Buy 2 Save Buy Lipitor Cheap Singulair 10 Mg Tablet Generic

nieuwe single

‘Degene die gaat’ van Mathieu & Guillaume featuring DO (+ video)

23 okt , 2018  

10 jaar geleden is het al dat de Antwerpse broers de vierde plaats behaalden tijdens de talentenjacht X-Factor op VTM. Sindsdien hebben ze niet stilgezeten. Ze brachten drie albums uit en toerden verschillende keren door Vlaanderen. Hun 10de verjaardag vieren ze met de single ‘Degene die gaat’, een verrassend duet met de Nederlandse Do. De zangeres heeft niet alleen een prachtige stem, maar staat ook mee aan het begin van het verhaal van Mathieu & Guillaume. 10 jaar geleden was zij immers de coach van de broers tijdens X-Factor.

DOWNLOAD ‘DEGENE DIE GAAT’

,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *