Wellbutrin Sr Crazy Meds Kamagra Tablets Sale Buy Clomid Online With No Prescription Buy Vimax Bangladesh Buy Abilify 5 Mg

nieuwe single

‘Om je heen’ van David Vandyck

3 sep , 2018  

David Vandyck beleefde ongetwijfeld de zomer van zijn leven. Na een korte stilte pakte hij uit met ‘Ik leef voor jou’ en dat zorgde meteen voor een boost in zijn carrière. Het nummer staat al wekenlang genoteerd in de hitlijsten en hij stak ook een nominatie voor de Radio 2 Zomerhit op zak. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe album, maar voor het zover is laat hij een gloednieuwe single op Vlaanderen los. ‘Om je heen’ is een nummer dat werd geschreven door Gordon Groothedde en Hans Lambrecht en heeft opnieuw alles in huis om te scoren. Het nummer is ook terug te vinden op zijn nieuwe album dat je hier kan bestellen in een tijdelijk gesigneerde oplage.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘OM JE HEEN’Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *