Element Lithium Purchase Buy Kamagra Online Usa Buy Retin-A From Mexico Pharmacy Online Buy Accutane Florida Where Is The Best Place To Buy Generic Propecia

nieuwe single

‘Ga je mee’ van Johan Veugelers

24 aug , 2018  

Met zijn single ‘De 12de man’ had Johan Veugelers tijdens het WK een échte voetbalhit te pakken. Voor zijn nieuwe single grijpt de zanger/accordeonist terug naar zijn recentste album ‘Beloof me’. Hij herwerkte ‘Ga je mee’ in een nieuwe ‘fest’mix en promoot daarmee de comeback van de enige echte Oktoberfeesten in Wieze op 21, 22 en 23 september. Deze oorwurm is een muzikale ode aan de gezelligheid, met het gezelligste instrument in de hoofdrol, de accordeon.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘GA JE MEE’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *