Buy Generic Accutane Online Buy Bactroban Ointment Raclet Allegra Sale Buy Ventolin Tablets Buy Clomid Com Legit

nieuwe single

‘Moeder, ik ben zooo bang!’ van Ingrii

28 aug , 2018  

Met elke single die ze al uitbracht, maakte Ingrii één ding heel duidelijk: ze wil haar eigen kijk op het leven gereflecteerd zien in de muziek die ze brengt. Voor haar nieuwe single ‘Moeder, ik ben zo bang ’, ging Ingrii een heel eind terug in de tijd. In 1973 had de Nederlandse Ria Valk een hit te pakken met ‘Moeder, ik ben zo bang’. Het nummer dat door Peter Koelewijn werd geschreven, sprak Ingrii meteen aan en ze besloot er meteen haar nieuwe single van te maken.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘MOEDER, IK BEN ZOOO BANG!!’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *