Remedio Depakote 500 Mg Estrace Oral Pill Clonidine O.1 Mg How Do I Order Propecia Prilosec Otc Buy Uk

nieuwe single

‘Bailamos’ van Michael Lanzo

27 aug , 2018  

Michael Lanzo zorgt met zijn warme stemgeluid, zijn forse uithalen en ritmische muziek al heel wat jaren voor het nodige temperament in showbizzland. Overal waar de zanger op het podium staat, breekt spontaan een klein feestje los en gaan mensen aan het dansen. Bij z’n zoektocht naar een nieuwe single, kwam Michael terecht bij ‘Bailamos’, een nummer van zijn idool Semino Rossi uit 2009. Lanzo heeft z’n bewondering voor de Oostenrijkse schlagerzanger met Argentijnse roots nooit onder stoelen of banken gestoken en duikt maar wat graag in diens repertoire.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘BAILAMOS’
,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *