Order Wellbutrin Sr Online Cuanto Sale Xenical Uruguay Cvs Pharmacy Extenze Clomid For Women For Sale Purchase Accutane Online No Prescription

nieuwe single

‘Liefde op het eerste gezicht’ van Garry Hagger (+ video)

21 aug , 2018  

Met ‘Jukebox’ leverde Garry Hagger een parel van een album af. We konden al kennis maken met ‘Hemelhoog’ en nu brengt de Vlaamse crooner ‘Liefde op het eerste gezicht’ uit als nieuwe single. Muziekliefhebbers herkennen in de swingende song ongetwijfeld de klassieker ‘Love Hit Me’ van J. Vincent Edwards.

DOWNLOAD ‘LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT’


One Response

  1. Patrick schreef:

    Toffe plaat van Garry Hagger. Het lijkt wel dat hij het klokkengeluid dat hij vroeger in zijn stem had kwijt is, maar toch was het voor mij na de eerste beluistering van dit nummer “Liefde op het eerste…gehoor”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *