Ayurslim Weight Regulator Buy K Where Is The Best Place To Buy Kamagra Order Zyrtec From Canada Buy Phenergan Children Where Can I Buy Orlistat Tablets

nieuwe single

‘Ik heb zoveel voor je over’ van Dennie Damaro

21 aug , 2018  

Dennie Damaro staat dit jaar 30 jaar op het podium. Dit viert hij samen met alle fans op zondag 16 september tijdens een heuse jubileumshow. Tijdens deze show zal ook zijn nieuwe album “Ode aan de Keizer van het Vlaamse lied” voorgesteld worden. Op dit album zullen 13 liedjes van Will Tura terug te vinden zijn die door Dennie met veel respect en in zijn eigen herkenbare stijl gebracht worden. Als voorloper op het nieuwe album stelt Dennie de single “Ik heb zoveel voor je over” voor. Will Tura bracht deze single in 1973 als B-kant van “Er is een plaats in mijn armen” uit. Producer Walter De Loose maakte er exact 45 jaar later een zeer aanstekelijke swingende nieuwe versie van.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘IK HEB ZOVEEL VOOR JE OVER’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *