Laura-Lynn-696x699

nieuw album

‘Country’ van Laura Lynn

19 jul , 2018  

Twee jaar na de release van haar top 10 album ‘Een nieuwe dag” komt schlagerkoningin Laura Lynn met een feestelijk countryalbum. Voor ‘Country’ kozen Laura en haar producer Steve Willaert voor een mooie mix van absolute country klassiekers en sfeervolle line dance nummers. De eerste single uit dit album, ‘Ik trek het me niet aan’, staat inmiddels al 14 weken in de Ultratop is een absolute hit bij countryfans.

TRACKLIST
1. Ik Trek Het Me Niet Aan/ Hillibilly Girl
2. Laat Je Hart Slaan/ Let Your Love Flow
3. Wacht Niet Tot Morgen/ Rosegarden
4. Met Mijn Ogen Dicht/ From This Moment On
5. Wij Dansen/ Dance The Night Away
6. Blijf Toch Bij Mij/ Stand By Your Man
7. Country In Mijn Bloed/ Thank God I’M A Country Girl
8. 5,6,7,8/ 5,6,7,8
9. De Line Dance/ Will Tura
10. Ik Gaf Je Mijn Hart/ Don’T Tell My Heart
11. Waar Je Ook Mag Zeilen
12. Cotton Eye Joe/ Cotton Eye JoeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *