400x400bb (1)

nieuwe single

‘Stapel op jou’ van Christoff

10 aug , 2018  

Het is al een poos geleden dat Christoff nog een hit scoorde in Vlaanderen, en dat komt natuurlijk door het grote succes van KLUBBB3 in Duitsland. Deze zomer verwent hij zijn Vlaamse fans alvast met een zomersingle. ‘Stapel op jou’ is een swingende meezinger geworden die het erg goed zal doen tijdens zijn Vlaamse zomerconcerten. Dam Dam!

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘STAPEL OP JOU’


One Response

  1. Patrick zegt:

    Ferm leuke nieuwe single van Christoff. Een prachtige cover van “Wenn nicht jetzt, wann dann?” van de Duitse Hohner en ik moet eerlijk zeggen dat ik deze Vlaamse versie beter vind. Zonder een fan van Christoff te zijn vind ik dat deze plaat de nummer 1 verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *