400x400bb (2)

nieuwe single

‘Handbagage’ van Handbagage

11 jun , 2018  

Vlaanderen is een nieuw muzikaal duo rijker: Handbagage. Hans Küsters, de ontdekker van Clouseau, gelooft erg in het project van Kristof Van den Bergh en Bart Delacourt verdienden hun sporen als muzikant bij groepen als Milow, Monza, The Ditch en Plane Vanilla. Handbagage is niet enkel de groepsnaam, maar meteen ook de titel van hun debuutsingle. Het duo wil Nederlandstalige pop vol gitaren en zwierige melodieën brengen.

BELUISTER EEN FRAGMENT VAN ‘HANDBAGAGE’


One Response

  1. Patrick zegt:

    Leuke popplaat van een nieuw duo. Als dan ook Hans Kusters hieraan meewerkt kunnen we deze single in onze “Handbagage” steken zodat we het steeds bijhebben. Top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *