400x400bb

nieuwe single

‘Alleen maar liefde’ van Sammy Baker (+ video)

16 mei , 2018  

Voor zijn nieuwe single ging Sammy Baker zijn inspiratie halen bij de Duitse Schlagerkoning Otto Lagerfett. Het toeval bracht hen bij elkaar, tijdens de opnames van Ment Tv vorig jaar bij de uitreiking van de loftrompetten. De twee artiesten, raakten aan de praat en al snel kwamen ze tot de deal om de single van Otto ‘Das kann doch nur die liebe sein’ in het Nederlands in ons land uit te brengen. Het nummer werd trouwens gecomponeerd door Emile Hartkamp, producer van o.a. Frans Bauer.

BELUISTER OF DOWNLOAD ‘ALLEEN MAAR LIEFDE’


One Response

  1. wouters marie-jeanne zegt:

    ik krijg nog altijd kippevel als ik Sammy Baker hoor ,die heeft zo’n fijn timbre in zijn stem,zie en hoor hem graag bezig als zanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *