Topamax 50 Mg Tablets Buy Singulair From Canada Buy Benzac Ac Uk Diflucan 100 Mg Uses Where To Find Erectile Dysfunction Pills

nieuw album

‘Dertig’ van Niels Destadsbader

5 mei , 2018  

Wie hem niet kent, heeft de afgelopen jaren op een andere planeet gezeten! Nummer 1-album met ‘Speeltijd’, verschillende nummer1 hitsingles, 2 MIA’s,… Het stopt niet voor Niels. Na een paar maanden windstilte verovert hij nu opnieuw de hitlijsten door zijn magistrale bijdrage aan het muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek’, waar hij de nochtans niet geringe concurrentie totaal overstijgt. Ontdek de volledige tracklist van zijn nieuwe album ‘Dertig’ via onderstaande link.

ONTDEK EN BESTEL ‘DERTIG’ BIJ BOL.COM


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *