Adalat Crono 30 Mg.20 Tb Vimax Pills On Sale Buy Valtrex Singapore 2 Dulcolax Pills Buy Nolvadex Mastercard

nieuw album

‘Hartslag’ van Eveline Cannoot

26 apr , 2018  

In 2015 kwam ‘AnderSterker’ uit. Een album vol Vlaamse liedjes, omdat Eveline Cannoot ervan houdt haar gevoelens te bundelen in het juiste lied. De voorbije 3 jaar is ze blijven zoeken naar de dingen die haar gelukkig maken. ‘Ben jij gelukkig met mij’ haalde hoge toppen in de charts, net als ‘Droog mijn tranen’ en ‘Alles’ geschreven door Sabien Tiels. Al deze muzikale parels zijn terug te vinden op het nieuwe album ‘Hartslag’. Samen met haar producer David Vervoort kwamen ze tot een album met nummers die kloppen, in alle opzichten. Er staan 6 nieuwe nummers op, waarvan 3 eigen nummers. Udo Mechels schreef ‘Als ik dans’ en hij zorgde tevens voor een aangrijpende melodie op een tekst die ze deze keer zelf schreef en kreeg de titel ‘Vleugels’. Sabien Tiels gaf haar het nummer ‘Zeg me hoe’, een nummer waarvan ze weet dat het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Zelf koos ze voor ‘Adrenaline’ als eerste single uit het album, omdat dit album haar een zalige kick geeft naar een nieuw avontuur in haar jonge leven.

BELUISTER HET ALBUM ‘HARTSLAG’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *