400x400bb

nieuwe single

‘Ik schreeuw het uit’ van Anneke van Hooff (+ video)

20 mrt , 2018  

Anneke werd vooral bekend door haar rol als secretaresse Shirley in de reeks “Familie”, maar dat is niet het enige wat ze op haar palmares heeft staan. Enkele jaren geleden deed ze mee aan Steracteur Sterartiest, bracht ze dance singles uit, deed gastrollen in allerlei Vlaamse reeksen, sprak stemmetjes in voor tekenfilms, zingt kindercd’s in, doet modellenwerk en presenteert regelmatig. Als er maar een podium of een microfoon aan te pas komt. Al enkele jaren schrijft Anneke songs voor andere artiesten maar deze song stal haar eigen hart. Tijd dus om weer solo te gaan! Samen met Christophe Severs zocht ze de juiste sound, knutselde ze aan de tekst en vond ze de juiste akkoorden. ‘Ik schreeuw het uit’ is een eigen compositie die ze met trots wil voorstellen.

BELUISTER OF DOWNLOAD


One Response

  1. Coolen zegt:

    Een prachtige stem , een sympathieke en mooie vrouw die zeker een goede plaats waard is tussen zovele anderen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *