400x400bb

nieuwe single

‘Cheryl Moana Marie’ van PC Brown (+ video)

8 mrt , 2018  

PC Brown is de artiestennaam van Paul Ceulemans. Toen die op zoek was naar een geschikte artiestennaam, hoefde hij niet lang te zoeken: hij nam de initialen van zijn naam en voegde daar met een knipoog naar zijn huidskleur ‘brown’ aan toe. PC Brown was geboren! De zanger met de hagelwitte glimlach is niet in één muziekstijl te vatten. In een vingerknip schakelt hij over van Vlaamse hits naar pop naar klassiek; van musical naar soul en van reggea naar hiphop en dat in een waaier aan talen. Eigentijds entertainment met de klasse van de crooners uit de jaren ’60: dat is waar PC Brown voor staat. Zijn nieuwe single baadt dan ook helemaal in die sfeer, de Vlaamse versie van ‘Cheryl Moana Marie’.

BELUISTER OF DOWNLOAD


One Response

  1. Jonckheere martine zegt:

    Heel mooi nummer super ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *