Online Pharmacy Dilantin Mexico Where Can I Buy Lithium Tablets 5mg Dysfunction Erectile Sildenafil Claritin Reditab 10mg How Can I Order Accutane Online

nieuwe single

‘Dit wonder’ van Dana Winner (+ video)

9 feb , 2018  

Op 9 februari, de dag voor haar 53ste verjaardag, verschijnt ‘Dit Wonder’, de tweede single uit ‘Eerste Liefde’, het recentste album van Dana Winner. Vorige maand begon de zangeres met haar nieuwe tournee ‘Uit Bewondering’ en een van de wonderen van de wereld is voor Dana de verscheidenheid van culturen. ‘Dit wonder’ is dan ook een song met een boodschap en multiculturele toets.

BELUISTER OF DOWNLOAD

Bestel het nieuwe album 'Eerste liefde'


3 Responses

  1. Maarten schreef:

    Mevrouw Dana Winner, inspiratie gehaald van Kim Walker (Jesus culture)?
    https://www.youtube.com/watch?v=7jE-ODROpyY

  2. Tine schreef:

    Ja Maarten, het zijn allemaal adaptaties (covers met andere tekst) op haar laatste plaat. Kijk, de namen van de componisten staan er telkens bij: https://www.allmusic.com/album/eerste-liefde-mw0003125402. Het lied is trouwens niet van Kim maar o.a. van Chris Quilala. En er zit inderdaad ook een nummer bij van Matt Crocker van Hillsong. Zij heeft daarvoor toestemming gekregen en auteursrechten betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *