Valtrex Buy Online Buy Xenical Without Rx Tramadol Online Pharmacy Apo Address Accutane Buy Malaysia Can You Buy Accutane Uk

nieuwe single

‘Hoge bomen’ van Karen Damen

7 feb , 2018  

Karen Damen maakt binnenkort haar grote droom waar! Iedereen zal 8 weken lang haar op VIER kunnen volgen in het nieuwe programma ‘Karen maakt een plaat’; daarin wordt Karen een jaar lang gevolgd op weg naar haar eerste soloalbum. We konden al kennis maken met de track ‘Een ander spoor’ maar toch beschouwt de zangeres dit nummer eerder als een opwarmertje dan als een single. De eerste ‘officiële’ single is immers ‘Hoge bomen’, een nummer waarmee ze écht iedereen wil raken.

BELUISTER ‘HOGE BOMEN’

Klik en bestel bij BOL.com


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *