Generic Augmentin 500 Mg Price For Abilify 2mg Adalat Retard 20mg Grossesse Best Online Accutane Pharmacy Where To Buy Permethrin 5 Percent Elimite

nieuw album

‘Dex tot de tweede macht’ van Barbara Dex

24 jan , 2018  

Maar liefst 25 jaar na haar album ‘Iemand’ pakt Barbara Dex opnieuw uit een Vlaams album. Op ‘Dex tot de tweede macht’ bezingt Barbara de liefde voor haar vader Marc, haar grote held en voorbeeld. Vlaanderen kon al kennis maken met de gesmaakte single ‘Waar moet ik heen zonder jou’, maar het album bevat nog tal van andere Dex-hits zoals ‘Maar in Amerika’ en ‘Oh clown’. Pure nostalgie in een modern jasje anno 2018. Klik op onderstaande hoesfoto voor de volledige tracklist.

Bestel hier het nieuwe album van Barbara Dex


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *