Buy Lamisil From Canada Where To Buy Diclofenac Online Diltiazem Hcl Cd 240 Mg Manufacturer Of Metformin Hcl Tabs Detrol La Cap 4 Mg

nieuw album

‘Een ander spoor’ van Karen Damen

16 jan , 2018  

Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: een soloplaat onder de naam “Een Ander Spoor”. Een idee waarmee ze al sinds haar zevende rondloopt, en waarvan de uitwerking vanaf begin februari 8 weken lang op VIER te zien zal zien in het nieuwe programma ‘Karen maakt een plaat’; daarin wordt Karen een jaar lang gevolgd op weg naar haar eerste soloalbum. Van bij haar wilde idee, de eerste contacten met muzikanten tot het eindproduct : haar plaat én haar allereerste soloconcert in de Lotto Arena op 16 maart.

Klik en bestel bij BOL.com






Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *