voorbij

nieuwe single

‘Voorbij’ van Paco Garcia en Steven Lambert (+ video)

2 jan , 2018  

Paco Garcia en Steven Lambert bundelen de krachten op de single ‘Voorbij’, een bewerking van ‘Il Mondo’. Paco Garcia werd in 2005 vierde in X-Factor, Steven Lambert is een ontdekking van wijlen Johny White. Samen hopen ze als klassiek duo een hit te scoren in de Vlaamse Top 50.
,6 Responses

 1. Danny zegt:

  Supper duo

 2. peggy zegt:

  jullie zijn super heel mooi nummer

 3. Heidi zegt:

  Super mooi liedje.

 4. Davy lambert zegt:

  Super mooi xx

 5. joyce zegt:

  heel mooi clip doe zo verder jullie doen het goed liefs joyce

 6. johnny zegt:

  Beste Paco en Steven :
  ik kan niet meer zeggen dan dat we jullie twee toffe gasten vinden met een prachtige stem en ook wij blijven stemmen en duimen dat jullie het samen alsook apart ver mogen kunnen brengen , wij horen jullie enorm graag bezig , dus blijf ervoor gaan jullie zijn echt goed bezig , mvg Johnny & Pascale en onze kinderen !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *