david

nieuw album

‘Live in concert (gold edition)’ van David Vandyck

30 nov , 2017  

Het is al een een lange tijd angstvallig stil rond David Vandyck. Vorig jaar lanceerde de zanger op 12 september de live registratie van zijn 10-jarige jubileumconcert in Theater Elckerlyc in Antwerpen op een driedelig album/DVD. Na een duet met Koen Crucke eind 2016, verscheen er geen nieuw werk meer. Ondanks het feit dat de zanger zijn carrière op een lager pitje heeft gezet, brengt hij zijn laatste album opnieuw uit in een exclusieve ‘Gold Edition’ voor de feestdagen. Hierop vind je nooit eerder op album uitgebrachte songs, waaronder het duet met Corry Konings en David’s duet ‘Jingle Bell Rock’ met Koen Crucke.

BESTEL HET ALBUM BIJ BOL.COM


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *