Diclofenac Sodico 100mg Color Clonidine Pills How Can I Order Accutane Online Get A Prescription For Clomid Where To Buy - Diclofenac Gel

nieuwe single

‘Een nieuw begin’ van Trisha

20 nov , 2017  

Trisha staat normaal voor ambiance, ambiance en nog eens ambiance. “Maar voor de nieuwe start gooien we het even over een andere boeg”, klinkt het bij de zangeres. De titel van de nieuwe single “Een nieuw begin” spreekt helemaal voor zich: Trisha herademt. De geboorte van haar schattige tweeling zorgde voor een nieuw hoofdstuk in Trisha’s leven. En als je muziek brengt, hoort daar natuurlijk een nieuwe song bij. Autobiografisch deze keer, puur en fragiel. Trisha zoals je ze nog nooit eerder gehoord hebt.

BELUISTER OF DOWNLOAD


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *