Buy Paxil Cheap Buy Phenergan Vc With Codeine Diclofenac 75mg Dr Abetes Erectile Dysfunction Epidemiology Actos Pharmacy Assistance Buy Nexium Canada Pharmacy

nieuw album

‘Eerste liefde’ van Dana Winner (+ video)

25 okt , 2017  

Dana Winner blijft de grande dame van het Nederlandse lied en won vorig jaar een hele nieuwe schare fans met haar verbluffende deelname aan ‘Liefde voor muziek’. Het resultaat loog er dan ook niet om. Het album ‘Puur’ van Dana ging maar liefst 26,000 keer over de toonbank en werd met een platina award bekroond. Dana kreeg vorig jaar ook de Radio 2 Zomerhit als beste zangeres van het jaar.

Inmiddels heeft Dana, na een indrukwekkende concerttour door de Lage Landen, een nieuw album klaar, met daarop 12 unieke bewerkingen in het Nederlands van onverwachte internationale klassiekers als Who’ll Stop The Rain – CCR, Good Tradition – Tanika Tikaram & Wër Bisto – Twarres. Dana nam o.a. Frank Vander linden onder de arm om prachtige teksten te schrijven voor deze nummers.

TRACKLIST

1. Eerste Liefde, Mooiste Liefde
2. Ik Wil Voor Jou
3. Nergenshuizen
4. Dit Wonder
5. Vogelvrij
6. Jouw Liefde Is Alles
7. Een Vrouwenhart
8. De Mooiste Bloemen
9. Als Je Zingt
10. Waar Ben Jij
11. Ik Geef Me Over
12. Blijf Bij Mij

Bestel het nieuwe album 'Eerste liefde'


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *